FOOD-EXPRESS Интернет магазин полезных вкусняшек оптом и в розницу
FOOD-EXPRESS Интернет магазин полезных вкусняшек оптом и в розницу
+380 (97) 855-65-11+380 (93) 262-88-08+380 (66) 409-17-07

Миндаль в кожуре жаренный 1кг, Узбекистан

В наличии
530 грн 550 грн
Минимальный заказ: 0 шт.
Телефоны:
E-mail:
Адрес:
Украина, Киев, Ушинского 27,

(Киев, проспект Палладина 25а)

Описание

Мигдальні горішки в шкаралупі смажені користуються великою популярністю у всьому світі.

Існує гіркий мигдаль і мигдаль солодкий. Солодкий мигдаль овальної форми, на смак злегка маслянистий. Саме такий мигдаль ми і їмо. Солодкий мигдаль продається як в шкаралупі, так і без неї.

Солодкі сорти мигдалю їдять свіжими і широко використовують в кондитерській промисловості. Солодкий мигдаль входить до складу різних десертів, додається в печиво, торти і морозиво. З горіхів мигдалю отримують масло. Шкаралупу використовують підфарбовування вин і виробництві коньяку. Макуха (висівки) додають в ванни як пом'якшувальну шкіру засіб. Деревина мигдалевого дерева йде у виробництво столярних і токарних виробів. У садівництві вирощують декоративні дерева і чагарники мигдалю з махровими квітками.

Мигдаль є одним з кращих рослинних джерел білка. Мигдаль містить майже стільки ж білка, скільки пісне м'ясо - до 30%. Мигдаль дає високоякісний, добре абсорбіруемий білок. Якість білка визначається кількістю необхідних або незамінних амінокислот і засвоюваність.

Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я кісток. Кальцій, магній, марганець і фосфор беруть участь в підтримці міцності кісток. У насінні мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи В, Е.
 

Характеристики

Страна производства
Узбекистан
Вид
миндаль
Тип
Миндаль
Фасовка
Пакет
Вес
1.0 кг
Производитель
Убекистан

Подробная информация о предложении

Сроки действия скидки
с 17.10.2019 по 16.11.2019
Миндаль в кожуре жаренный 1кг, Узбекистан

Отзывы

Пока нет отзывов

Подобные товары

Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования